IZOBRAŽEVANJE ZA STARŠE: Vzgoja in učenje z manj stresa – Gaber Marolt

Dragi starši, učitelji in vzgojitelji.  Začetek šolskega leta je uspešno za nami in verjamemo, da se vsi trudimo po najboljših močeh, da nam v  veliki meri stvari dobro uspevajo ter da bomo šolsko leto pripeljali  uspešno do konca.

Nedvomno pa ste se že večkrat vprašali, kako se lahko z vašimi otroki bolje povežete  in dosežete, da se bodo vse naučili, opravili vso njihovo delo in imeli  posluh za to, da morate tudi vi opraviti svoje obveznosti in rabite  tudi nekaj časa zase?

Mogoče  ste celo že čisto obupani in se vam zdi, kot da vas le redko razumejo,  kaj jim želite povedati oziroma kaj želite od njih? Veliko staršev se spopada s to uganko in ta vprašanja se sprašujejo mnogi.

Vabimo vas, da si ogledate uvodni webinar izredno popularne serije webinarjev Vzgoja in učenje z manj stresa, na katerem vam bomo podali nekaj uporabnih nasvetov, kaj lahko  naredite, da boste lažje opravili delo z vašimi otroci in da bodo raje naredili  to, kar od njih želite.
Delavnico bomo v duhu današnjega  časa  naredili kot delavnico preko spleta in se družili na daljavo. Vodil jo bo priznani NLP trener in coach Gaber Marolt.

Webinar je BREZPLAČEN, svoje mesto si rezervirajte TUKAJ.

Vabimo vas, da o webinarju obvestite tudi svoje zaposlene in če imate možnost, tudi starše otrok na vaši šoli.

Lep pozdrav
Nataša, NLP Center

Zadnja obvestila

Kategorije

Kontakt