Učbeniški sklad

Učbeniški sklad na šoli je oblikovan na osnovi Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov.

Učenci dobijo prvi teden pouka v izposojo brezplačno vse učbenike, ki jih bodo potrebovali pri pouku od 2. do 9. razreda. Za poškodovan (polit, popackan, počečkan učbenik, zmečkane strani ali platnice, poškodbe zaradi neustreznega ovijanja ali ne ovijanja, iztrgana sredina) ali izgubljen učbenik stroške pokrijejo starši.

Ker se učbeniki v učbeniškem skladu uporabljajo več let, vam svetujemo, da učenci skrbno ravnajo z učbeniki. Oviti naj bodo celo šolsko leto (izogibajte se ovitkov za zvezke, ki poškodujejo platnice, priporočamo debelejši ovijalni papir, najboljši pa so listi stenskega koledarja). Prav tako se vanje ne sme pisati, podčrtavati ali jih kako drugače poškodovati.

Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje pokriva tudi nakup samostojnih delovnih zvezkov za učence od 1. do 3. razreda. Učenci jih bodo dobili v šoli prvi šolski dan.

Če starši ne želite storitev učbeniškega sklada, vas prosimo, da nas o tem obvestite najpozneje do 20. junija 2024 z izpolnjeno spodnjo izjavo, ki jo oddate v tajništvo šole.

                                                                                              Skrbnica US Marjeta Blagovič

Naročilo delovnih zvezkov in šolskih potrebščin

Dostopnost