Pogosto učenci ne zajtrkujemo, zato je bil petek, 18. 11. 2022, poseben. V šoli smo imeli namreč tradicionalni slovenski zajtrk. Vsako leto se ga veselimo, saj zajtrkujemo dobro lokalno hrano (rženi kruh, maslo, med, mleko in jabolka).
Prvo uro smo se zbrali v večnamenskem prostoru. Predstavil se je čebelarski krožek, šolski glasbenik Alan Granfola in otroški pevski zbor. Na šoli smo imeli tudi goste, in sicer predstavnike občine, nekdanjo učiteljico Vero Slavič, čebelarje, kmečke žene in gospoda Ervina Kosija iz kmetijske agencije. Nagovorila sta nas ravnateljica, gospa Vasilija Stolnik, in župan, gospod Branko Belec.
Sledil je slasten zajtrk, potem pa smo pohiteli na delavnice. Šestošolci so pekli medenjake in mini potičke, ki smo jih po kosilu vsi jedli. Sedmošolci so imeli najprej predstavitev aronije, nato so si ogledali film o čebelah. Osmošolci so izdelali hotel za živali in poslikali panjske končnice. Devetošolci pa so imeli poklicno orientacijo, saj letos zaključujejo osnovnošolsko izobraževanje. Dan v šoli smo preživeli prijetno in ustvarjalno.
Radijci

Dostopnost